Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 14 de febrer del 2012

TROBADA DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA - JUNIOR TOUCH‏

 

















El Club de rugby els Senglars segueix amb la promoció del Junior Touch per els instituts i escoles del Baix Empordà. Els Senglars, la Federació Catalana de rugby i el Consell esportiu del Baix Empordà estan treballant conjuntament per promocionar aquesta modalitat del rugby sense contacte per tal d´introduir al màxim la pilota ovalada en les escoles. Aquí teniu els cartells de les dues trobades que es celebraran a Torroella el mes de Maig.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

en que consisteix?
es necessita col·laboradors?

jesús

Anònim ha dit...

si nesesiteu algun tipus de ajuda (organitzar arbitrar etc...)
podeu comtar am mi

riera

Anònim ha dit...

suposo que a les escoles on ha anat l'Ona a ensenyar rugby a l'hora de gimnàs ja ho saben. als nens encara no els ho han dit

Anònim ha dit...

És una modalitat de rugby sense contacte, el Touch. És ideal per les escoles on és molt complicat per els professors ensenyar el rugby amb contacte. Segurament us demanarem ajuda quan s´acosti la data,merci. En principi, els col-legis on ha anat l´Ona ja ho saben però ho anirem recordant.

Lluís.

Anònim ha dit...

i una pregunta no es podria fer tambe amb els de batxillerat ? dani fernández

Anònim ha dit...

Depèn del teu professor de Educació Física, proposa-li.

Lluís.

Anònim ha dit...

ok merci lluis es que la gent de la meva classe si que en vol fer un d'equips i clar com que nomes haviau posat secundaria i primaria pero vueno ja en farem un doncs ;)