Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 26 de març del 2012

SENGLARS 15 - QUÍMICS 14

Grandiós dia de rugby a Torroella de Montgrí entre els Senglars i el Químics de Barcelona. Els de Barcelona, apareixien a Senglar´s Stadium amb una cinquantena d´aficionats disposats a animar al seu equip i ajudar-lo a aconseguir la victòria. Els de Torroella, que també disposen d´una afició incondicional feia que l´ambient a les grades fós sencillament espectacular.
Tot i que era l´últim partit de lliga pel Químics i el penúltim pel Senglars, els dos equips van sortir disposats a donar-ho tot per aconseguir guanyar. Partit igualat i disputat fins l´últim moment on els Senglars van  saber patir el desgast físic que suposava jugar amb un home menys més de 40 minuts a causa d´una expulsió. Els de Torroella van aconseguir fer tres marques per mitjà dels davanters Lluís, Vergés i Ramón però sense sort en les dificils transformacions. Pel Químics els punts aconseguits van ser a través d´un assaig i tres cops de càstig transformats. Final de partit d´infart per l´assatjament Químic a camp senglar, per sort, sense èxit.
Man of the match pel mig mele Txiqui i pel tres-quats Santo segons la comitiva britànica.
Agraïr la recuperació i l´ajuda de jugadors desapareguts per diferents motius que faran que sigui un final de temporada digne.
Fantàstic post-partit entre els dos Clubs, gran dinar conjunt, gran relació, inmillorable ambient...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts Senglars!

Permeteu-me donar-vos les gràcies de part de tot el Quimic Equip de Rugby per la jornada de diumenge! Es un plaer y un honor pujar a jugar a rugby a Torroella, la recepció, el partit i el dinar van ser inmillorables! Gràcies a tots per la feina organitzativa (sobretot a en Lluis, un crack dins i fora del camp!). Ja tenim ganes de que surti que surti el calendari de la temporada 2012-2013 per tornar a pujar a Torroella! Gràcies per tot i fins aviat!

Carlitos

Anònim ha dit...

Carlitos,t´agraeixo molt el teu comentari i de part de tot l´equip et dono les gràcies també per tot, ens ho vam passar de fabula durant tot el dia amb vosaltres.Espero l´any que ve si podem fer el viatge de de final de temporada plegats.

Lluís.