Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 2 d’abril del 2012

SENGLARS 12 - ARPN 30

Els senglars avui han perdut clarament el seu últim partit de lliga contra l´ARPN i d´aquesta manera es manté un any més a la primera divisió catalana aconseguint una meritòria sisena posició competitnt en una de les lligues més igualades que recordem. Final de temporada molt complicat degut a les nombroses baixes, tot i que, gràcies a l´ajuda d´alguns jugadors que estàven fora de l´equip per diferents raons , el final ha sigut menys dur del que ho podia haver sigut. Final de temporada on s´han hagut de fer invents que no han funcionat i que no ens hem adonat del mèrit que tenen els nostres companys fins que, per circumstàncies adverses, hem hagut de jugar en la seva posició. Ja començaven els invents obligats fa tres setmanes on dos davanters per primera vegada jugàven de primer i segon centro lògicament sense èxit contra un equip com el CEU i avui, amb els tres apertures naturals lesionats, el nostre millor primer centro ha hagut de jugar de 10 per primer cop, sense crear la confiança necessaria que necessitava l´equip per guanyar el partit. No passa res, ho hem intentat i això és lo important.
Felicitar a tots els jugadors per la seva gran temporada, sabem qui som i el que estem fent i per això estem tant i tant orgullosos de ser senglars. Avui ens ha sabut molt greu no jugar bé sobretot per la nostre afició, tots aquests familiars i amics que venen a animar-nos i emplenen les grades del nostre camp, el petit però terrible senglar´s stadium. Gràcies a tots els que fan que aquest Club sigui cada vegada més gran.
Endavant Senglars!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A tots MOLTES GRÀCIES i a els que més als que s'han esforçat jugant a un lloc no habitual. Aixó és un EQUIP DE RUGBY.

ENDEVANT I cap a Granada.


C.Blasco

Anònim ha dit...

Gracias a las escuelas, chicos y padres( senglars y Geieg) por haber participado del entreno conjunto y partido.


Facu

Anònim ha dit...

Aparte de felicitar a todos los jugadores(Seniors) por esta temporada, hacer una felicitación especial al Cuerpo técnico, que han hecho un trabajo excelente, para que podamos seguir aprendiendo cada vez mas.


Facu